lavazza
הקפה האיטלקי

 טעם מרוכז, מלא וקרמי, זהו טעמו של האספרסו האיטלקי האותנטי

מראה, ריח וטעם 

 

אלו שלושת המאפיינים המובהקים של הקפה האיטלקי האהוב והמפורסם ביותר בעולם.
 

הנאה מיוחדת, טקסיות מובחנת והסטייל שמזוהים עם לוואצה, הם אלו שהפכו אותה לאייקון של תרבות הקפה האיטלקית.
 

משמעות המילה 'אספרסו' היא "נעשה בזריזות". מילה המשקפת את המהירות בה תמצית הקפה נסחטת אל הכוס בטעם מרוכז, נפלא ומלא בארומה.

 
הקרמה
 
 
הקרמה זהו הסימן המייחד את האספרסו משיטות שונות של הכנת קפה.
 
A Modo Mio משתמשת  בשיטה  של מיצוי הקפה בכדי להבטיח שהקרמה תהיה תמיד מושלמת, עשירה וטעימה.
 
הקרמה המושלמת צריכה להיות עשירה, יציבה ובצבע אגוזי עמוק.
 
הקרמה לעולם  לא יכולה להיות קצפית, להעלם במהירות ולהיות כהה או בהירה מידי.

הגוף
 

A Modo Mio מבטיחה שהקפה יהיה תמיד בעל גוף מלא ומאוזן, זאת באמצעות בחירה קפדנית של מקור תערובות הקפה שלה וטכניקה ייחודית של מיצוי הפולים, שמבטיחה שלמות בכל כוס קפה.
 
גוף הקפה, המבנה שלו והמלאות - זו התחושה שאנו מקבלים מצפיפות המשקה, השומניות והצמיגיות שלו, הנגרמים מאופן התמוססת התערובת בקפה.
 
גוף הקפה חייב להיות מופרד ומובחן מטעם הקפה ומהארומה שלו. טעמי הקפה מוגדרים ע"י ארבעה פרמטרים בסיסיים: מתיקות, מרירות, חמיצות ומליחות. הנוכחות של כל אחד מטעמים אלו מוגדר ע"י הרכב תערובת הקפה.
הארומה
 
הארומה של  A Modo Mio אספרסו הינה תוצאה של תהליך מדויק שנעשה בדיוק כמו שצריך לעשותו. הניחוח האמיתי של אספרסו שנעשה כהלכה.
 
קיימים סוגים רבים  שונים של ארומות מפתות: לפעמים הן מזכירות פריחה, פירות או שוקולד  וניתן להריח אותן ישירות מהאדים העולים מהכוס.
 
ארומת הקפה ממשיכה להשתחרר מהכוס לאורך כל תהליך השתייה.
הכוס
 
האיכות של כוס קפה מצוינת תלויה גם בכוס ממנה שותים אותו.
 
הכוס של A Modo Mio עוצבה במיוחד בגודל ובצורה המושלמת על מנת לשמור על הטעם הטהור המקורי של הקפה.
 
על הכוס להיות בצורת חרוט קטום, להכיל לא יותר מ- 70 מ"ל משקה ולהיות מחוממת מראש לטמפרטורה של 34-40 מעלות צלזיוס.
 
אודות לתכונות הכוס, הקרמה תהיה כה דחוסה וחמה שהיא תלכוד את האלמנטים הארומטיים של הקפה.

עבור לתוכן העמוד